Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

tirsdag 29. januar 2013

GT og ostepop i drivhuset?

Selv når det er vinter og kuldegrader ute, går det an å bruke hagen til noe fornuftig. Her skal du få se litt av det vi bruker drivhuset til vinterstid.
Til daglig har vi bare denne lyskransen tent i drivhuset, den gjør seg veldig godt uten at det blir for juleaktig. Vi har en vifteovn der ute, og den bruker vi hvis vi vil sitte der en stund. Så lenge det er mørkt på kveldene kan vi ikke gjøre noe særlig regning med drivhuseffekten.
Dermed må vi satse på ovnen og noen titalls stearinlys, da blir det riktig trivelig der inne. Som du kanskje kan se har vi gode stoler, et par bord og diverse møbler i drivhuset. Det gjør at vi også kan ha gjester der utenom hagesesongen.
Drivhuset har enkelt glass (K-glass er leverandørens betegnelse, skal isolere litt bedre enn vanlig glass), så det er ikke noe egnet sted for å overvintre planter. Så det blir til å bruke det i sosiale sammenhenger, da. Og da er vi tilbake til overskriften. Det hender at den tradisjonelle Åsgårdstrands-komboen GT og ostepop blir servert. Kan være grei nok start på helga, det. Til freddan, kanskje?

Ha en fin uke, alle sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar