Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

tirsdag 22. januar 2013

Hagesenter African style

I Arusha Tanzania er det flere hagesentre. Eller, å kalle det hagesenter er vel en overdrivelse. Det finnes sikkert hagebutikker der som ligner litt på de vi har her hjemme, men de er det er jo ikke noe interessant å lese om.
Her ser du et av dem, det er rett og slett bare en planteforretning langs veien. På bildet ser du han som selger planter, i hyggelig passiar med kunder. Vi kan se at han både fører planter, potter og hagepynt.
Et bilde til av butikken. Som du kan se så kommer plantene fra planteskolen ofte i plastposer. Det er jo rimelig, greit og enkelt. Hva skjer når eieren ikke er der, hører jeg deg spørre. Vel, han rydder i alle fall ikke bort butikken hver kveld. Så det meste får nok stå i fred natten over, eller kanskje det er en slags vakt som holder øye med varene, ikke vet jeg. Folk er i alle fall interessert i å pynte opp rundt husene sine, så etterspørselen er nok stor.
Bare et lite bilde av en kommende gartner til slutt.

Ha en fin dag alle sammen, våren er rett rundt hjørnet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar