Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

fredag 25. januar 2013

Hotell i Arusha

I Arusha Tanzania er det en lang rekke hoteller. Byen regnes som safarihovedstaden i Tanzania, og det bor omtrent  120 000 mennesker i byen (500 000 i Arusha distrikt og 1 200 000 i Arusha region). Det er noen store, fine, ærverdige hoteller der. Kibo Palace og Impala Hotel kan vel være eksempler på det. Jeg har bodd på noen forskjellige hoteller i byen og det slo meg at et par av dem hadde hagerelaterte navn, og ikke minst en hagerelatert "setting", på den måten at hotellene nærmest ligger i en hage. Det gjelder de små hotellene i større grad enn de store, selv om de store også har flotte utearealer. Jeg tenkte du kanskje hadde interesse av å se noen bilder fra ett av dem.
Hotellet, som heter L'Oasis, ligger som små bungalower rundt i en hage i utkanten av byen. De fleste av hyttene er dobbeltrom med bad. Det er store gode rom, og mange av dem har en liten veranda utenfor. Der kan man sitte med et lite glass og nyte livet med et vakkert utsyn over hagen.
Noen av rommene eller hyttene er satt på stolper, som du kan se her.
Et husdyr eller to er det alltid plass til. Det er også en veldig hyggelig restaurant på dette hotellet, den heter rett og slett The Lounge. Har du lyst til å reise dit? Trykk på knappene på pc-en din, på google, da finner du dem.

God tur, og god helg!

2 kommentarer:

 1. Stilig å se bilder fra Tanzania.
  En bekjent jobbet i flere perioder der nede, og lærte seg Swahilii. Nå har han vel ikke så mye bruk for det mere, men morro allikevel.

  SvarSlett
  Svar
  1. Man kan aldri kunne for mye språk, vel. Håper det blir anledning til å dra tilbake til Tanzania i løpet av et par år.

   Slett