Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

fredag 22. mars 2013

Påske i Danmark

Hagebloggeren og nærmeste familie har forhalt til de danske kyster for å nyte påskeferie. Planlagt i god tid selvsagt, tanken med utflukten var jo å skaffe seg selv en sårt etterlengtet forsmak på våren. For de uinnvidde kan jeg opplyse at "vår" er et værfenomen som vanligvis inntreffer på denne tiden av året. Den kjennetegnes av stigende temperatur, at eventuell snø og is smelter, at planter og trær våkner til liv etter vinteren.


Men hva ser man når man stikker en prøvende kameralinse ut gjennom vinduet? Hva er det som faller, nærmest tumler eller sjangler ned fra himmelen? Det skulle vel aldri være? Jo, det er! Snø...


Ok, vi har kanskje ikke forhalt langt nok sør i Danmark, da. Vi vil allikevel oppsøke lokale hagesentre og lignende. Om ikke for å handle så mye, så i alle fall for å se. Og i det jeg skriver disse ord, kan jeg konstatere at det har sluttet å snø, og at sola er på vei fram.


Jeg akter å holde dere oppdatert med daglige reisebrev fra denne utflukten, dere er herved advart.

2 kommentarer:

  1. Hei Bjarne. Kjedelig med snø så sent/tidlig på sesongen! -men Jeg regner med at været skifter fort i Danmark, så litt ut på dagen har du nok vårstemningen igjen! Håper du finner noe spennende på hagesentrene da! Kanskje noen knoller du kan ta med deg hjem? Kos deg i Danmark og nyt påsken!

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk skal du ha, Stein. Det er jo meldt bedre vær om noen dager, så det blir sikkert flott! God påske til deg også.

      Slett