Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

tirsdag 26. mars 2013

Morsomme skilt i hagen

Sjekk disse morsomme skiltene som vi kom over i et hagesenter i Danmark. Det er alltid hyggelig å bli ønsket velkommen når man kommer inn i en hage.


Ellers så er det vel ikke noe hemmelighet at ikke alt gror slik som hageeieren hadde tenkt seg, da kan kanskje noe sånt som dette komme til nytte?


Selv om det skulle vokse og gro helt greit, så er det ikke alt som blir like lekkert i den hjemlige hagen som det så ut på planteskolen eller på bilde. Da er denne grei å ha.


Og hvis besøkende (barn) blir litt i overkant av hva man makter i hagens lune rolighet, så er det greit å kunne gardere seg med denne lille saksopplysningen. Gaveideene på skiltet kommer da i tillegg til gamle klassiske barnegaver som trommesett og spraymaling.


Til slutt et lite skilt som vi ikke vil ha i hagen.


God ettermiddag!

1 kommentar:

  1. Jeg trenger skilt nr. 2 akkurat nå..

    Morsomme skilt! Likte godt både nr. 2, 3 og 4.

    God påske!

    SvarSlett