Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

torsdag 14. mars 2013

Test av økologiske gulrøtter

OK, nå går det villt for seg i heimen! I går bestemte jeg meg for å piffe opp den svært hverdagslige fiskegrateng-middagen med en test av to typer økologiske gulrøtter.

Konkurrentene var: I sort kjele til venstreeee; økologiske Go Eco fra Nederland mot; i blank kjele til høøøøyyyre: Solgard økologiske gulrøtter fra Noooorgeeee!


Konkurrentene var ganske like på områdene utseende (de ser ut som gulrøtter, begge to, oransje og fine) og konsistens (de er harde, begge to). Da står vi igjen med området smak. Hvem var best? Spenningen var til å ta og føle på rundt middagsbordet...

Og, den soleklare vinneren ble: (Tikk, tikk, tikk, tikk, tikk...) Den norske! (Klart det, den var skikkelig god, altså!)

Ingen av dem egner seg til å lage gulrotklarinett av, de er altfor pinglete til det.

God middag!

1 kommentar:

  1. Norske grønnsaker er i en klasse for seg, klart det :-) Kjeld Slots hage har noen åpne dager i sommer(se bloggen hans, men det går kanskje an å kontakte ham direkte for visning. Hagen i Ålborg besøkte jeg i forbindelse med åpne hagedager i Danmark. Info om dette finner du på dansk haveselskap http://haveselskabet.dk/besoegshaver
    Mange fine hager i Danmark!

    SvarSlett