Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

mandag 8. april 2013

Det hjelper...

Det går ikke fort, men det går rette veien. Det er fortsatt ganske mye snø i hagen, ikke så værst på sørsiden, men rikelig på nordsiden.

Sørsiden av huset

Og nordsiden
Her på nordsiden fant jeg et lite ekstra vårtegn, forresten. Det er denne rododendronen som begynner å røre på seg. Ikke bokstavelig talt røre på seg, men det kommer knopper!


Denne rododendronen ble plantet i fjor på forsommeren, det blir spennende å se hvordan den kommer seg i år. Fin er den, i alle fall.

Ha en fin dag!

2 kommentarer:

 1. Deilig å se det blir mindre snø. Håper på skikkelig mildvær snart - da går det nok fort. Vi har også myyye snø enda - eg måker og måker.
  Flotte knopper, det blir fin blomstring om en stund.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, vi går for godvær nå, Elin. Eller egentlig så burde vi vel ønske oss skyet og litt regn, så blir det ikke så kaldt om natten. Det var godt på minussiden her hos oss i natt, bare 4 pluss i drivhuset også, tross fruens oppvarmingstiltak.

   Slett