Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

mandag 1. april 2013

Lunsj i drivhuset

Været blir stadig bedre nå mot slutten av påsken. Vi har hatt lang og god påskeferie i år, og avrunder det hele med gode venner til lunsj i drivhuset. Venner som ved sitt blotte nærvær kaster glans over drivhuset, hagen, ja over hele gårds og bruksnummeret.

Med lunsj nå i påsken forstår vi full pakke, med tilbehør. Denne bitteren har vi hatt med hjem fra Danmark. Kjenner noen til om det er noen norske biskoper som har sin egen bitter for salg? Under her kommer et bilde av fruens halvspiste lunsj.


Og som du kan se på dette neste blidet, så kan man fint sitte i T-skjorte inne i drivhuset selv om det er snø utenfor.


Til slutt et lite a propos, til noe som vel må regnes som et bombesikkert kort i hagen. Se på denne her, den har vi hengende i en ampel oppunder taket i drivhuset, den svikter aldri. Lettstelt er den også.


Dermed er det på tide å takke for en fin påske!

2 kommentarer:

 1. Ser hyggelig ut med et slikt drivhus. Har dere planter inni der også, eller blir det mest brukt til sosiale happenings?

  Står på ønskelista et slikt, men kjenner jeg er delt til det hele, da jeg ikke vil binde meg til muligheten å reise bort om sommer´n osv. Har du noen råd?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Elisabeth. Et drivhus er en flott ting å ha. Hele sommeren er det fullt av planter. Vi setter dem ut der om et par uker. Det er tomater, agurker, chili, paprika og ymse urter som blir i drivhuset hele sommeren. Og en del annet som er innom drivhuset på vei fra planterommet i kjelleren til kjøkkenhagen. Så høysesongene for sosiale aktiviteter er nå på våren, og på høsten etter at tomatene er ferdig.

   Og, det finnes suverene vanningssystemer som gjør at du trygt kan reise bort litt (du finner et innlegg om det under "Mest lest" i høyremenyen på bloggen.

   Det viktigste rådet jeg kan gi når det gjelder drivhus er å kjøpe det største du har råd til. Du er ellers hjertelig velkommen til oss for å ta en titt.

   Slett