Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

tirsdag 2. april 2013

Se på God morgen Norge

Fruen og hennes utmerkede søster dukker opp på God morgen Norge i morgen tidlig, folkens. I følge Kathrine skal det være kl 9.45.

Foto fra forlaget

Foto fra Gjengangeren
Her ser du de to damene avbildet. Temaet for opptredenen er selvsagt Kathrines etter hvert svært populære bok Raushetens tid. Den handler om hvordan vi kan gjøre om misunnelse til beundring. Det kan vi vel alle lære litt av, tenker jeg. Så får dere heller ha meg unnskyldt for at dette ikke er hagerelatert.
 
Unnskyld.

7 kommentarer:

 1. Så hyggelig at de kommer på Frokosttv for å snakke om boken sin! :-D
  Du får ønske dem lykke til :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Stein. Denne boka er lesverdig, og fortjener den oppmerksomheten den får.

   Slett
 2. Høres ut som en god bok, takk for tipset!

  SvarSlett
 3. Jeg har likt godt å lese hennes artikler i Aftenposten, og synes absolutt ikke du trenger å unnskylde noe som helst! Takk for bra tips!!

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelige meldinger. Dette har jo ikke noe på en hageblogg å gjøre, men vi i familien er jo sprekkferdige av stolthet, så det er vanskelig å la være å bruke de kanalene man har til å markedsføre damene. Også er det jo ikke hver dag man blir omtalt som "en fantastisk mann" på landsdekkende TV...
  God helg!

  SvarSlett
 5. Dette så spennende ut! En fantastisk mann er en tittel å ta med seg videre;)
  Fruen er vel kanskje utmerket hun også?? ("Fruen og hennes utmerkede søster")

  SvarSlett
  Svar
  1. Neida, det er sånt en tar med seg med glede, og fruen er selvsagt like utmerket som søsteren sin.

   Slett