Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

tirsdag 2. april 2013

Våronna igang

Endelig, her er en aktivitet som må karakteriseres som en del av våronna. Dette er ikke bare drømmer eller planer, men en ordentlig arbeidsoppgave. Greit at vi har holdt på en god stund i planterommet i kjelleren, men du skjønner hva jeg mener, ikke sant?


Her er hagebloggeren foreviget i at han dytter en av mange hasselkvister ned i gapet på kompostkverna. Den går for øvrig under navnet "makuleringsmaskinen" her hos oss, men det er jo en kompostkvern. Det er den typen som har en valse i stedet for kniver som kutter opp greinene. Vi er veldig fornøyd med den.

Været blir bedre og bedre for hver dag, så nå begynner jeg å få tilbake trua på at det blir vår også i 2013. Det er i alle fall deilig å så smått være i gang ute!

1 kommentar:

  1. Det er deilig at solen kommer og smelter ned snøen. Her titter beddene frem litt etter litt, alltid spennende :)
    Ønsker deg en flott uke videre :)

    SvarSlett