Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

lørdag 27. april 2013

Vi tar et par røde blomster også

Vi tar et par røde, pluss en artig tilvekst til hagen.

 
De små rosene kommer litt mer for hver dag som går, og de er så fine!

 
OK, det er vel å overdrive å kalle denne Flittig Lisen for rød. La oss bli enige om rosa, da.
 
Men folkens, se denne flotte tralla som har kommet vår vei! den blir vel fin til å frakte saker og ting rundt i hagen med! Jeg synes rett og slett den er kjempeflott. Jeg kommer nok til å erstatte de brune huntonittplatene med noe annet, men den er fin allikevel.


Ha en flott dag i hagen, alle sammen!

3 kommentarer:

 1. Flott vogn! Tenkte den var kledd med lær. Det er praktisk med tralle med to hjul når man skal frakte ting rundt i hagen. Huntonitten kan kanskje lakkes med en sterk lakk i sort eller racing green, hva sier du til det? Flittiglisen er altså rosa!

  SvarSlett
  Svar
  1. Lær ja, det hadde vært noe. Og så er jeg jo svak for racing green. Men vi holder oss til svart tror jeg. Før hadde vi en liten toseter cabriolet MGB, den var svart. Solgte den for et år siden.
   Ha en fortsatt god helg!

   Slett
 2. Stilig tralle. Og så ser den jo veldig praktisk! Ikke alltid det er like enkelt å håndtere en tung trillebår med et hjul.

  Hvor får man tak i noe sånt?

  SvarSlett