Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

søndag 5. mai 2013

Animoto video

Her er en annen måte du kan bruke hvis du har lyst til å bidra med en video til Video på onsdag her på Bjarnes Hageblogg.


Denne videoen er laget i Animoto (Animoto.com) og er basert på stillbilder. Da trenger du altså ikke å ta opp video, men bruke stillbilder du allerede har til å lage en video. Akkurat som med Microsoft Photo Story som jeg har vist tidligere på bloggen.

Animoto lager videoer med en rekke forskjellige bakgrunner, du kan velge musikk, og legge til tekst og redigere på andre måter. Denne lille videosnutten her er laget på absolutt enkleste måte som et eksempel. De fleste vil nok ha glede av å betale Animoto noen få dollar for å få høyere kvalitet på videoene. Sjekk selv på Animotosiden så kan du se hva for muligheter som finnes. Jeg synes i alle fall det er en artig måte å vise fram bilder på.

På samme måte som om du skulle ha filmet videoen selv, så kan du laste opp videoen fra Animoto til YouTube og linke direkte til den derfra.

Har du lyst, har du lov!

PS: Har du sett vår invitasjon til åpent drivhus?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar