Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

tirsdag 28. mai 2013

Da ble pallemøblene ferdig, endelig


 
Da kan vi erklære pallemøblene til terrassen for ferdige, og jeg skal ikke plage deg mer med dem på bloggen. Bare denne ene gangen. Vi har beiset pallene brune, og fruen har sydd blå trekk til madrassene, fire nye puter har hun sydd også. Her kan du se hagebloggeren i avslappet positur sammen med Dexter. Plantene i blikkassene på sidene er forresten prydtobakk. De blomstrer rett rundt hjørnet, med blå blomster som skal lukte godt om kvelden. Det blir bra.
 
En god tirsdag ønskes dere alle sammen!

12 kommentarer:

 1. Så flott det ble og ikke minst innbydende! Gratulerer!

  SvarSlett
 2. En herlig kosekrok :-)

  Har du fått tak i pallene her i distriktet?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja du vet paller er jo sånt som man snoker op litt her og der. Plutselig har du seks stykker, og kan lage møbler.

   Slett
 3. Kjempefint! Det ble en koselig krok :-)

  SvarSlett
 4. Kult og fint. Kunne godt tenke meg slike på den planlagte terrassen. Men man må nok ha en god porsjon kreativitet og nevenyttighet. Skjønner jo også at man må ha seks like.?

  SvarSlett
  Svar
  1. He he, nevenyttig vet jeg ikke. Det handler jo bare om å stable paller på hverandre eller i pallekarmer...

   Slett
 5. Smart og lekkert med karmer som ramme. Det var litt tidlig på morgenen, for jeg satt og tenkte at det var da godt påfunnet å teste om en karm passet akkurat til en pall? (Her i heimen er det veldig mange pallekarmer, men det er jo sånt man bruker til å plante oppi originalt ja? :p) Lurer på om jeg må få samlet på paller sånn at jeg kan få til noe lignende i kroken bak huset her..

  SvarSlett
  Svar
  1. He he, ja de passer akkurat, de. Lykke til med de nye møblene!

   Slett