Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

tirsdag 21. mai 2013

Mest innearbeid

Våren er på vei over i forsommer her hos oss, men vi har fremdeles glede av disse forsytiaene som er en del av en "villhekk" som danner avgrensing mot sør hos oss.


Vi har fått regn, og det passer egentlig veldig bra, for vi har plantet ut store mengder løk, sukkererter og blomstererter, pluss at vi har sådd en god del ting i kjøkkenhagen (alt dette er fruens verk, om jeg skal være ærlig. Og det skal jeg jo). Jeg har plantet ut zinnia, ringblomster og litt diverse.

Da ble det en dag med mest innearbeid, siden regnet og de moderate temperaturene var tilbake. Jeg har beiset alle pallene som skal utgjøre de nye terrassemøblene. De skal du snart få se igjen, men jeg venter til det er helt ferdig. Her er forresten et bilde av det møblementet vi erstatter.


Pallemøblene er helt klart kulere enn disse lett tilårskomne svenske furumøblene. Men de gamle er forbasket gode å sitte i. Det lille bordet i bildets framkant kaller vi for vindusbordet, det er favorittbordet til lette sommerlunsjer.

Ha en fin tirsdag, alle sammen!

6 kommentarer:

 1. Sommeren var brått over her også, men det er flott herdevær for alle de små som skal ut i det fri for sommeren.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, herding er nok lurt. Vi har hatt litt utfordringer med prydtobakk. De har veldig store blader som lett knekker i vinden. Da må vi fjerne, og så kommer det nye.

   Slett
 2. Her er det fortsatt varm sommer. Skal ut og prøve å få tak i pallekarmer for å lage opphøyde kjøkkenhagebed. Så gøy at du har laget møbler av paller!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja,de blir skikkelig kule. Så får vi heller se om kul vinner over behagelig i det lange løp. Da kan vi alle fall lage bed av pallekarmene.

   Slett
 3. Haha. Tror ikke du eller kona di har tid til å sitte ned. Så da er det nok kul som vinner. ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi finner nok tid til å sitte ned også, i de kule møblene..

   Slett