Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

torsdag 23. mai 2013

Noen få tulipaner

Disse få tulipanene er vel verdt et lite innlegg på bloggen. Tulipaner hører våren til, og det er på en måte en lettelse når de blomstrer. Det blir litt sånn; Yess, det blir blomster i år også!Disse står i staudebedet, og vil snart bli overskygget av omkringstående stauder. Men, de bringer bud om varmere tider!

Ha en fin ettermiddag!

2 kommentarer:

 1. Nydelige tulipaner Bjarne! Det er bare å nyte synet av dem nå...snart står bare stilkene igjen! Leste at det var lurt å gjødsle med blodmel også når tulipanen var i ferd med å blomstre av slik at grunnlaget for neste års spiring bedres...? Noe du har prøvd? Bakgrunnsbilde på bloggen din er forøverig helt FANTASTISK! Christin i Cornelias verden

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Bakgrunnsbildet kan jeg dessverre ikke ta æren for, det fant jeg blant bakgrunnsmalene til bloggen. Vi gjør ikke noe spesiellt med tulipanene fra år til år, annet enn å håpe at de kommer igjen.
   Ha en fin dag.

   Slett