Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

torsdag 30. mai 2013

Oppdatering fra drivhuset

Da er det på tide med en liten oppdatering fra drivhuset. Det blir noen få bilder, og en liten videosnutt.


Vi har jo plantet ut det meste av det som skal plantes ut nå, men tomater, agurker, chili og paprika skal stå i drivhuset hele sesongen. Sammen med sitrusen over, som fremdeles blomstrer for fulle mugger. De lukter utrolig godt, jeg synes det minner mye om lukten av syrin.

Her ser du tomatene, de står i tiliters bøtter. De vokser og trives. Mange av dem blomstrer nå, og de største av dem er over en meter høye.


Det går bra med alt sammen der inne, egentlig. Til og med den drueplanta som vi har i hjørnet ser ut til å komme seg. Vi har hatt den et par år nå, men det har fremdeles ikke kommet noe druer på den. Men i år kan vi faktisk se noen ørsmå anlegg til druer, så det blir spennende! Se på bildet, hvis du har godt syn så kanskje du får øye på dem.


Og den lille videosnutten kan du se her:Ha en fin dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar