Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

onsdag 22. mai 2013

Se blodlønna kommer

Se på blodlønna, så fint den kommer:


Vi har skumle planer for denne blodlønna. Den begynner nemlig å bli veldig stor, så vi tenker oss at vi skal beskjære den på et vis. Vi hadde tenkt å begynne å skjære i den i våres, men da ble den reddet av Marits opplysning om at lønn bør beskjæres i JAS-månedene. Så da ble behandlingen i alle fall utsatt til sensommeren.


Derfor passer jeg på å vise den fram nå, når den er på sitt aller fineste. Og den er fin, ikke sant?

Ha en fin (men regnfull?) maidag!

4 kommentarer:

 1. Det er jo en veldig stor og flott lønn dere har, men jeg forstår godt at den kan bli for stor. Ja, er det ikke det som er så fint med hageblogger, for det er greit å få litt hjelp innimellom :-)

  Lykke til med beskjæringen når den tid kommer.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk igjen, Marit. Det er supert med hjelp og råd! Sånn som den er nå, går det fint å sage den ned. Men vi har noen (svært langsiktige) planer for denne delen av hagen, som vil gjøre det vanskelig å felle blodlønna senere. Dermed kom vi på ideen om å beskjære den. Vi får se..

   Slett
 2. Hei Bjarne. Lønnen var virkelig vakker! Nesten synd dere må beskjære den, men jeg forstår jo dere synes den blir for stor etter hvert. Det skal bli spennende å se hvordan den blir etter beskjæring! Skal dere gjøre det selv eller vil dere søke hjelp hos en arborist?

  Ha en fortsatt fin dag
  Stein

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Stein, jeg tror nok vi (i ikke altfor ungdommelig overmot) tar sjansen på å prøve oss selv. Vi har en god venn som er landskapsarkitekt, kanskje vi tar han med på råd. Han har ofte gode ideer, og gjerne ting vi ikke hadde tenkt på i det hele tatt.
   Ha en fin dag du også, det er spennende å følge med på svenskehagen din!

   Slett