Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

torsdag 2. mai 2013

Sitrusen blomstrer

Er det ikke litt pussig, da? At sitrusen har blomster og fruktkart samtidig? Vår ene sitrusplante blomstrer nå så smått (bokstavelig talt; smått) med noen ørsmå hvite blomster. De er på størrelse mellom en forglemmegei og en hvitveis.


Rett ved siden av er det fruktkart. Akkurat nå er de på størrelse med en klinkekule, men de blir nærmere en golfball i størrelse før de er modne.

 
 Ser du karten til venstre i bildet? Jeg legger ut bilder av to fioler også, de er så utrolig fine:Ha en god dag, enten du er på jobben eller i hagen!

4 kommentarer:

 1. Hei Bjarne. Så fint at du har både blomster og frukt på det. Det betyr at det trives. Citrusplanter får ofte blomster og frukt året rundt, selv om de har visse tider hvor de har mest frukter og blomster, så mine citruplanter bærer også blomster og frukt samtidig.

  Ha en fortsatt riktig fin dag.
  Stein

  SvarSlett
 2. Just checking out you blog today. Nice to visit. May return to see more of it.

  SvarSlett
 3. Det er litt pussig ja. La merke til at apelsintrærne på Kreta hadde blomster og frukt samtidig, så jeg regner med det skal være sånn. Håper du får moden frukt, det er jo altid godt med selvdyrket.

  SvarSlett
 4. Så kjekt med frukt! :-)
  Jeg har et grapefrukttre som jeg overtok etter noen som skulle flytte. Det er ganske stort, men har ikke sett antydning til frukt på det enda. Vet ikke om det er så lett å få frukt på disse.

  Håper du får kose deg med moden frukt i sommer.

  SvarSlett