Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

mandag 27. mai 2013

Spiselige Horten

Entusiastene i Spiselig by Horten har hatt et nytt arrangement. Denne gangen var de på Garasjetorget på Karljohansvern. Her er det et ukentlig marked, hver søndag faktisk. Dette er et marked hvor hvem som helst kan stille opp å selge sakene sine. Les mer om Karljohansvern her.


Spiselig by Horten har et prosjekt med å dyrke økologiske grønnsaker i bed laget av pallekarmer, og de inviterte publikum til å komme og delta i plantingen.


Her ser vi Embla utrettelig opptatt med å sette ut ørsmå salatplanter. Hun jobbet raskt og målbevisst med et utall planter. Noen ganger er det kjekt med litt små fingre.


Fruen fikk med seg noen økologiske frø; kornblomster og bondebønner var det vel. Så etter besøket på Karljohansvern bar det rett hjem i egen hage.

Ha en god uke, alle sammen!

1 kommentar: