Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

torsdag 23. mai 2013

Tomatene står i doble rekker

Se her står bøttene med tomater i doble rekker i drivhuset. Vi satser på ti sorter i år (eller er det kommet til et par til?). De kommer riktig fint, og er så smått begynt å blomstre.


Vi må huske på å åpne dørene til drivhuset slik at rette vedkommende får anledning til å bestøve alle plantene. Vi satser på at vi hittil har behandlet humlene så pent at de vil gjøre oss denne tjenesten.


Agurkene helt til venstre i bildet over lokker med store gule blomster, vi satser på at humlene lar seg fascinere både av dem og av chiliene og paprikaene på hylla:


Kom igjen, humler!

2 kommentarer:

  1. Ser så fint ut at jeg blir rent misunnelig. Jeg har ikke drivhus ennå, tror du jeg kan ha tomater i bøtter i vinterhagen (innglasset veranda)? Hvordan gjør du det med vanning når dere er bortreist?

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, innglasset veranda er vel verdt et forsøk. Vanning er automatisk, jo. Så det går greit å reise bort noen dager. Hvis vi reiser bort i mange dager (en uke pluss) så får vi noen til å se etter. Og høste.

      Slett