Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

torsdag 27. juni 2013

Den grønne vogn

Her i Danmark hvor fruen og jeg oppholder oss for tiden, er det tett mellom små vogner eller boder langs veiene hvor det selges grønnsaker, jordbær, blomster og ved. Noen steder er ubetjent, og man skal bare putte penger i en kasse for det man tar med seg. Det ser ut til å fungere helt utmerket (ellers hadde de vel sluttet med det?). Noen andre er sånn halvveis betjent. Det gjelder for eksempel denne her, som står rett borti veien fra sommerhuset.

 
Her fra Den Grønne Vogn selges det ureist mat. Folka som driver det dyrker alt selv, på noen jorder og i et par drivhus på stedet. Fruen og jeg er overbegeistret for dette tilbudet, som virkelig gir oss..


Tilbudet vil naturlig nok variere gjennom sesongen, her ser du noe av det de i tillegg til gulrøtter , poteter og jordbær kunne tilby idag:




Flott, ikke sant?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar