Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

torsdag 13. juni 2013

Nytt fra drivhuset

I disse dager kan vi registrere at det kommer kart i drivhuset. Både tomater, agurker og chili har satt frukt, og alt ser ut til å gå etter planen. Først ut er tomatkart. Så vidt vi har erfart er den tidligste sorten hos oss en som heter Yellow Banana (ja, det er en tomat). I fjor var den moden fra midten av juli.

 
Og her kommer et bilde av en ørliten slangeagurk. De vokser fort når de først setter igang, så det er nok ikke så lenge til vi kan høste dem.

 
Her ser du en liten chili også. De bruker jo lang tid på å modne, så det er godt de er igang.
 
 
Og til slutt et lite bilde av årets første klematis. Buskene har rikelig med knopper, så det er bare å glede seg. Vi har noe storiris som er rett rundt hjørnet også. De står ganske skyggefullt, så de er litt sene. Men; de er her i løpet av et par dager.
 
 
En flott torsdag til alle!

1 kommentar:

  1. Så frodig det begynner å bli i drivhuset deres! Det høres flott ut å kunne høste både tomater, agurk og chili fra egen avling! Jeg har riktignok noen planter jeg også, men de står skyggefullt på balkongen i Oslo, så de har ikke en gang begynt å blomstre... ;-)
    Ha en fortsatt riktig fin dag.
    Stein

    SvarSlett