Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

søndag 18. august 2013

1000 Åpne Hager

Og regnet pøste ned som jeg skjelden har sett! Så de første to timene av dagens 1000 Åpne Hager var det ikke akkurat kø hos oss, selv om alt var klappet og klart fra vår side.


Men, etterhvert som været lettet litt, så kom det mange hyggelige mennesker på besøk. Vi fintellte ikke akkurat, men vi tror nok det var ca 70 besøkende totalt. Og det må vi jo si oss mer enn fornøyd med!Gjestene var aller mest opptatt av drivhuset og kjøkkenhagen. Det er jo også der vi legger ned mest innsats, så det er hyggelig. Vi serverte hjemmelaget saft, kaffe og squashkake. Og så solgte vi diverse frø, stiklinger og syltetøy. Det ble så bra, atte!

Takk for idag!

4 kommentarer:

 1. Så hyggelig at det ble suksess tross det strie regnværet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var ordentlig trivelig med så mange hyggelige folk. Det eneste er at vi får jo ikke sett så mange andre hager selv. Kanskje vi tar en pause til neste år..

   Slett
 2. Det ser rigtig huggeligt ud, dejligt at vejret klarede op. :)

  SvarSlett
 3. Så koselig med Åpen hage=) Det var bare en i nærheten av oss i år, og det var litt skuffende. Selv har vi ikke så fin hage at vi synes vi kan være med, men kanskje en gang=) Ser ut som du dyrker veldig mye godt i kjøkkenhagen din. Vibeke=)

  SvarSlett