Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

onsdag 28. august 2013

Bergknapp med humle

Det er en kunst å holde hagen i blomst gjennom hele sesongen. Men utover seinhøsten, så har vi en sikker vinner. Og denne bergknappen er den som holder fortet utover høsten i staudebedet, etter at alle andre har kastet inn håndkleet. Dobbelt gledelig er det da å se hvor populær den er blant bier og humler.
Snart er den i full blomst, rosa over det hele.
 
Kos deg i hagen!

2 kommentarer:

  1. Fin å ha i buketter også. Selv har jeg ikke så mye til innplukk ennå. Hagen er under arbeid. Men det kommer, det kommer. Følger deg på Google, men ser at du ikke har vanlig følger knapp på denne siden:) Hadde vært fint og enkelt å følge deg på den måten også :) Velkommen innom meg en tur også!!

    SvarSlett
  2. Nydelige bilder! Vakker blomst. Jeg har en vill type (vokser i fjellhagen), men den er ikke fullt så pen som den du har.
    Helene

    SvarSlett