Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

tirsdag 27. august 2013

Litt høstarbeid i kjøkkenhagen allerede

Vi har noen flotte sommerdager for tiden, men høsten står allikevel og skraper på døra. Vi satt poteter i nesten hele den nye delen av kjøkkenhagen, og de er klare nå. Derfor har jeg tatt vekk mesteparten av potetgresset. Det øker fremkommeligheten, og skal være bra mot tørråte også. Vi har ikke vært så flinke til å hyppe potetene, så en del av dem (som er grønne) går rett i komposten. Før:


Og etter:


Den ene kompostbingen ble neste helt full, men det er utrolig så fort det faller sammen. I løpet av et par dager så ser det ut som om bingen bare er halvfull. Ok, den er bare halvfull da.


Ha en fin hagedag!

2 kommentarer:

 1. Oj, så fin kompostbinge du har! Den ser forseggjort ut.
  Jeg har blå poteter i år. Ikke mye, men det blir jo noen middager utover høsten. Lurer på om de kan bli grønne om de får sol på seg. Det vil jo ikke være lett å se? Har du greie på det?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tja, de potetene.. Hvis de ikke er dekket av jord (hvis du kan se dem) så må du vel regne dem som grønne (og dermed giftige). Men hvis de er helt dekket av jord, så skulle det vel være greit vel?

   Slett