Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

fredag 20. september 2013

En disig morgen i september

I dag rakk jeg en liten tur ut med kameraet før morgendisen lettet og dagens jobbrelaterte oppgaver tok til. Hver årstid har sin sjarm, og det er vel ingen hageinteresserte som ikke er litt svake for høsten.


Det sies jo at det beste lyset for å ta bilder ikke er direkte sollys, men at det blir bedre i overskyet vær. Hva med lett morgendis, da? Jeg synes det tilfører et slags element av mystikk. Inne i mitt hode så er natten noe helt annet enn dagen, verden forandrer seg på en måte fra natt til dag. Om natten har vi ikke kontroll, da kan hva som helst skje. Så kommer solen opp, det blir dag, og alt viser seg å være ved det gamle. Da blir jo denne brytningstiden mellom natt og dag litt spennende, ikke sant?


Nå på høsten så er også de fleste plantene i hagen litt på hell, de har framtida bak seg på en måte. I kjøkkenhagen står purreløken fremdeles pent på rekke og venter på å bli høstet. Og kommandoposten, eller observasjonsposten, midt i hagen står ledig. Klar for neste års små og store prosjekter.


Er det for mye å håpe på en mild vinter denne gangen? Så mild at det kanskje går an å gjennomføre ett eller to små anleggsprosjekter selv om det er vinter? Det satser i alle fall jeg på.

God helg!

1 kommentar:

  1. Hei! Jeg liker veldig godt morgendis. Det gir en spennende stemning og ofte vakkert lys. God kveld! Anne

    SvarSlett