Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

torsdag 19. september 2013

En fin høstdag i hagen

De mest heftige regnbygene tok seg en liten pause i går, så da var jeg en liten tur i hagen med kameraet. Og du er sikkert enig i at høsten også har mange positive sider. Det er jo nå på høsten vi ser resultatet av sommerens virksomhet, kanskje særlig i kjøkkenhagen.


Det er fint andre steder i hagen også, her er et bilde av det store staudebedet med terrassen i bakgrunnen.


Her kan du se et bilde av dukkestua også. Den bruker vi jo til å overvintre planter, for den er isolert. Da går det an å holde en jevn temperatur der inne på fem til ti grader vinteren igjennom. På vårparten gir vi de overvintrende plantene ekstra lys også.


Det minner meg på at vi snart må rydde litt der inne, så alt blir klart til neste vinter. Fruen rydder forresten i drivhuset om dagen. Der begynner det å bli tomt for planter, og idag tok hun inn vanningsanlegget. Så da er det vel snart klart for høstrengjøring der ute, da.


Etter høstrengjøringen går drivhuset inn i sin alternative rolle som utestue. Det er en av fordelene med å dyrke i bøtter (og ikke rett i bakken) at drivhuset kan brukes både til planter og til folk.


Ha en fortsatt fin høst i hagen!

1 kommentar:

  1. Fine billeder du har taget på den dejlige efterårsdag.
    Tak for kigget.
    Ha´ en god dag.

    SvarSlett