Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

søndag 1. september 2013

Er det høsten, nesten?

I dag, den første dagen i september, fikk jeg litt høstfølelse. Det var knapt ti grader i morges, lett regn og i det hele tatt. Blader har så smått begynt å falle fra noen av trærne, og tomathøsten i drivhuset er snart over. Ute er det fremdeles rotgrønnsaker på gang, med poteter, pastinakk, knutekål og gulrøtter. Rødbetene og det meste av løk og purre er i hus. Det samme gjelder solbær, rips, stikkelsbær og kirsebær.


Men, alle årstider har sin sjarm. Så høsten ønskes velkommen, i år har vi jo uansett hatt en fantastisk sommer. Sen høstgrøde hos oss er disse druene. Det blir spennende å se om de rekker å bli modne.


Heldigvis så går det fremdeles an (en god stund til, håper jeg) å sitte her og skue ut over gårds- og bruksnummeret. Tenke store (og mest små) tanker om livet generellt og hagen spesiellt.


Ha en fin september i høsthagen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar