Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

mandag 9. september 2013

Lang sommer 1

Sommeren er lang i år. Og vi nyter sommeren som best vi kan her i hagen hos oss. Vi spiser som oftest middag på terrassen, og surrer rundt i hagen ellers. Middagsmenyen på søndag bar riktignok preg av høst (det var finnbiffgryte med hjemmedyrket potetmos; mesterlig tilberedt av husets datter), men den ble inntatt i T-skjorte på terrassen. 8. september. Det er vel ikke værst?

Dagens bloggbilder er av noe av det som blomstrer i hagen, først ringblomster:


Her kommer noen bilder av zinnia i to farger. Vi har røde, orange og gule, men de gule ble ikke funnet verdig til publisering på bloggen (de var rett og slett for pjuskete).Også denne her, det er flittiglise, som vi har i en potte laget av en eiketønne. Den lever og blomstrer uten noe særlig innblanding fra oss. Den får en skvett vann iblant, men den klarer seg stort sett selv. Fin er den også. Den står også som et lite blikkfang i enden av (en ganske kort) grusgang. Med en sammenrasket rosebue fra Biltema som er hensatt der. Rosebua er i ferd med å bli dekket av vindel og naboens bringebær. Ganske dekorativt, egentlig.


Og med det ønsker jeg alle lesere av bloggen;
 
En fin ny uke i hagen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar