Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

tirsdag 10. september 2013

Lang sommer 2

Jeg snoka litt rundt i kjøkkenhagen, og se hva jeg fant. Det er rett og slett tomater som blomstrer. Ute, i september. Det er vel ikke helt vanlig.


Det er ganske mange grønne tomater på denne planta også. Jeg tror nok ikke at sommeren blir så lang at de modner. Så de blir nok til marmelade.


Det burde du forresten prøve; å lage grønne tomater-marmelade. Det er skikkelig godt, og vel egnet både til å ha på brødskiva og som tilbehør til (litt skarp) ost. Jeg skal prøve å huske på å gi deg oppskriften når tiden er inne for å lage marmelade.

Disse agurkene fant jeg også. De kommer så fint på friland, atte. Kanskje vi skal satse bare på frilandsagurker til neste år. Vi får dem jo ikke til i drivhuset.


Vi runder av dagens melding med et bilde av en prestekrage. De sprer seg villig i hagen, denne her har etablert seg mellom hellene utenfor drivhuset. Siden den er så fin, så får den stå.


Da fortsetter vi med hagekosen en stund til, før høsten setter inn for alvor.

Ha det fint i hagen!

2 kommentarer:

  1. Deilig med lang sommer, ja. :) Ikke sikkert det blir tomat på blomstene dine, men kos er det uansett. Ha en strålende uke.

    SvarSlett
    Svar
    1. Nei Anne Kari, det blir nok ikke noe tomater av de blomstene.. Men det er jo deilig da, med lang sommer etter en streng vinter. Vi satser på at neste vinter blir mildere.

      Slett