Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

fredag 13. september 2013

Lav sol i hagen

De vekslende lysforholdene som er i hagen gjennom en dag er en stadig inspirasjon til å ta bilder. Her kommer noen lav sol-bilder. Først et bilde av pyntekålen som nå for alvor begynner å få den lekre rosalilla fargen.


Og her kommer et fra kjøkkenghagen. Det er plukksalat foran og Flittiglise i bakgrunnen som får solstråler som er silt gjennom trærne.


Til slutt et motsolbilde av observasjonsposten midt i hagen. Dette er kanskje min favorittsitteplass ettermiddagstid. Her kan vi sitte, i skyggen, og ta inn mesteparten av hagen. Og hengekøya er rett i nærheten hvis trangen til en ettermiddagslur skulle melde seg.


Og, bare for å erte mine hageinteresserte lesere: Området bak stolene, til venstre for dukkestua, det er det vi kaller den hemmelige hagen. Det er et prosjekt under arbeid (ganske langvarig, egentlig), og altså hemmelig. Ikke mer hemmelig enn at vi viser det fram til alle som besøker hagen, men på bloggen kommer det ikke.

God helg!

4 kommentarer:

 1. Så flott kjøkkenhagen er! :)
  Smart å ha disse høye pottene for å få litt høyde. De blir litt lave og stutte disse kjøkkenhagene!
  Lyset på høsten er kort og veldig godt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Lin. Ja, det er fint med litt høye ting i kjøkkenhagen. Spesiellt om våren er den jo temmelig flat. God helg!

   Slett
 2. Hei Bjarne.
  Spennende med sånne hemmelige prosjekter i hagen. Det kan jo være interressant å se utviklingen på det- altså lage et før- under og etter blogginlegg på den "hemmelige hagen. Ha en riktig fin helg!
  Stein

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, kanskje det. Det skjer ikke så veldig mye i den hemmelige hagen, men den forbeholdes foreløpig de som dukker opp i egen person. Anse det som en invitasjon, og gratulerer så mye med vel overstått bryllup!

   Slett