Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

mandag 28. oktober 2013

Litt skriblerier, bare

Høsten er her, det er det ingen tvil om. I dag hadde jeg tenkt kanskje å starte litt på det lille prosjektet med å flytte på bærbuskene. Selv om jeg kom ganske tidlig hjem, så ble selvsagt ikke det noe av. Nei, var det kanskje ikke meldt store mengder regn? Og var det ikke noen regndråper jeg kjente der jeg nokså glad og fornøyd syklet hjemover fra jobb? Jo, så men! Det var i alle fall nok til at utendørs aktivitet ble satt på vent.

Og nå kan jeg lese på facebook om danske hagevenner som har fått rutene i drivhusene sine blåst ut i stormen. Hm.. håper ikke den stormen kommer hit. Værmeldingen er lovende i så henseende. Dermed blir det bare noen løse funderinger på bloggen denne gangen. Og det er vel det høsten er til for, ikke sant? Høsten er tiden for å lese, tegne, la seg inspirere og planlegge for hagen. Mer håndgripelige aktiviteter får vente. I alle fall til det slutter å regne (hagebloggeren ser ut gjennom vinduet; ja, det regner så vidt det er).

Et lite bilde er det allikevel plass til. Her kommer et bilder av en hasselbusk som vi har. Kvister fra denne og andre hasselbusker skal bli til flettegjerder i kjøkkenhagen til våren.


Ha en fin kveld!

2 kommentarer:

  1. Noen ettermiddager er best inne, særlig om høsten:)
    Heldige deg som har en hasselbusk i hagen!

    SvarSlett
  2. Plukket med meg både tips og trøst herfra..takk! Og DEN hasselbusken! Ble litt misunnelig...
    Vennlig hilsen Eli på trivelitravel

    SvarSlett