Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

onsdag 30. oktober 2013

Ta litt av gangen

Inne i mitt hode så er det sånn at hvis jeg først starter på en jobb, så liker jeg å gjøre den ferdig. Det er litt dumt. For da kvier jeg meg for å starte på ting som tar litt tid. Så derfor har jeg bestemt meg for å trene på å ta litt av gangen. Bitte litt, faktisk. Kanskje så lite som ett eneste spadetak av gangen. Hvis jeg får til det, så innbiller jeg meg at jeg kommer til å få gjort mer enn sånn det er nå.

Jeg tror det er lurt, jeg. For spesielt nå på høsten hvor ettermiddagene er mørke, så er det litt tiltak å komme igang med noe. Hm.. ja, dette vil jeg prøve.


Forsøksprosjektet blir å flytte bærbusker, tenker jeg. Så får du, kjære bloggleser, følge med her hvordan det går. Kanskje det blir en mengde halvveis gjennomførte prosjekter. Følg med!

Og ha en fortsatt fin dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar