Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

lørdag 30. november 2013

Det er deilig å være norsk i Danmark

Hagebloggeren med frue og et par gode venner har tatt en tur til Danmark. Og som vanlig er reisemålet Lønstrup på Nordjylland. Her er det høst, akkurat som hjemme. Og her kommer noen bilder av hvordan det ser ut, innskrumpede nyper først.


De er så fine, forfallet (eller hva heter det?) er godt i gang, akkurat som det passer seg på høsten. Her kommer forresten noen som har kommet enda lenger:


Ellers så har vi selvsagt vært ute på en god fottur, det hører med. Det er jo helt supert å gå på tur langs klittene her ute ved kysten. Da kommer vi også forbi store mengder med tinnved-busker. De lyser ordentlig opp i landskapet med sine gulorange bær. De bærene er forresten en sann pine å plukke, de sitter hardt fast og buskene er fulle av spisse torner. Dessuten er de kjempesure. Men, hvis man klarer å balansere sukkertilsettingen akkurat, kan man få deilig marmelade av dem. Eller dram. Eller likør.


Turen gikk fra Lønstrup og sørvestover kysten via Mårup kirke, som nå for alvor står i fare for å falle i havet, til Rubjerg Knude fyr. Som også står i fare for å falle i havet. Åsså så fint vær som vi hadde!
Det var alt for i dag, ha det bra!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar