Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

torsdag 7. november 2013

Det er fremdeles noen igjen

Av blomster i hagen, altså. Det kunne jeg konstatere når jeg fikk en anledning til å ta bilder i hagen i dagslys. Dermed er ikke alt håp ute. Dette er hva jeg fant på en rask runde.


Først en enslig ringblomst. De er både villige, hardføre og pene. Og fremdeles står det noen få av dem rundt omkring i hagen.


Her er restene av en blomkarse som klatrer i ligusterhekken. OK, den synger på siste verset. Den også er superfin med sine blomster i gult, orange og rødt.


Og så er det den sikreste vinneren av våre høstplanter, det er oktoberbergknapp. Den har vi en god del av, og den er virkelig flott om dagen.


Jeg må ta med denne rosa også. Det er den samme oppstammede rosa som jeg har skrevet om flere ganger i løpet av sesongen. Den gir seg ikke, selv om den nå har blomstret mer eller mindre uavbrutt siden mai.

Ha en fin dag!

5 kommentarer:

 1. Det var ikke verst til november å være... Til og med blomkarse i blomst! Her lå alle flate og slakke som lefser allerede i september...
  Den oppstammede rosen din trenger nok en aldri så liten tornerosesøvn noen måneder nå som takk for innsatsen. Det var imponerende blomstring:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk, ja rosa trekker seg nok tilbake til vinterkvarteret i løpet av helgen.

   Slett
 2. Fine blomster. Her er det ved at være småt med blomster.
  Tak for kigget.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, blomstene synger på siste verset her også.

   Slett
 3. Håpet er ikke ute før alt er dekket av snø/nedbrutt av frost. Flott rose!

  SvarSlett