Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

lørdag 9. november 2013

Rydding

før vinteren setter inn. Ja, det må til. Fruen og jeg trosset regnbygene og gikk i gang. Eller, det var helst fruen som gikk igang mens jeg var litt tregere. Vi hadde mellomlagret en del planter i drivhuset, de er nå flyttet til det permanente vinterlageret i dukkestua.

Den dukkestua har jeg skrevet om på bloggen flere ganger; det er altså sånn at vi har en isolert dukkestue med innlagt strøm som vi bruker til vinterlagring av noen planter. Funker kjempefint.

Inn i dukkestua rykket også de siste av utepotteplantene. Vi klør oss fremdeles litt i hodet over hvordan vi skal lagre resten av hagens møbler og utstyr, men vi finner vel ut av det. Her er et lite oversiktsbilde av drivhus- og kjøkkenhageområdet slik det ser ut idag.


Ha en fortsatt fin helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar