Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

torsdag 26. desember 2013

En liten spasertur første juledag

Det må man nesten, hvis man skal rettferdiggjøre det å tusle rundt i stuene resten av dagen uten andre ambisjoner enn å få med seg en film eller to på TV. Også skrive et lite blogginnlegg, da.

Og, det er jo deilig å kunne gå tur i skogen første juledag iført joggesko. Vanntette joggesko riktignok, for det var ganske vått. Turen gikk i Høegh-skauen, og på stranda. Dette er skogområdet nord for Åsgårdstrand, mellom Åsgårdstrand og Borre.


Alt regnet de siste dagene har gjort at alle bekker, og endel veier, nesten renner over av vann. Og på stranda var det høyvann og noen late dønninger som er rester av de siste dagenes vindvær.På vei opp igjen gjennom skogen fra stranda går vi opp en flott eike-allè. Den er riktig så staselig.


Vinden har selvsagt tatt med seg noen trær, her er ett eksempel.


Det var kanskje ikke så lange turen, men vi har bestemt at det var nok for idag. Sånn litt a propos, så snakker fruen og jeg om at vi skal gå England på tvers til sommeren, nærmere bestemt langs Hadrian's wall. Det blir sikkert en fin tur, ikke sant?

Fortsatt god jul!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar