Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

lørdag 21. desember 2013

Juletrefangst

Vi har vært ute og saget et juletre, eller "fanget" juletre som vi pleier å si i vår familie. Når huset her var nytt, var vi faktisk selvforsynt med juletrær et par år. Men de siste årene har vi fanget juletre i en flott juletreskog på Stenbjørnrød ved Skoppum.


Akkurat her har de fantastisk fine trær. Pluss et lite julemarked med litt hjemmelagde greier. Og så har de flere bålplasser slik at folk kan grille pølser og riktig kose seg. Ikke uventet så er stedet en magnet på folk som liker litt friluftsliv, gjerne sammen med barn eller barnebarn.

Fruen, og nye mopsen Ole, står for utvelgelsen, og jeg står for fellingen. Her har de begge bestemt seg for årets gran:


Da satser vi på at det blir bra. Dagens blogginnlegg er forresten skrevet i drivhuset. Fordelen med den milde vinteren er jo nettopp det at det går an å sitte der ute uten altfor mye ekstra oppvarming. Fruen og jeg ønsker dere alle

God Jul!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar