Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

lørdag 18. januar 2014

Tilbakeblikk på 2013: April

I april gikk vi fremdeles og ventet på våren, mesteparten av tiden i alle fall. Kulda, snøen og isen i bakken viste seg å være svært seiglivet, og det meste ble satt på vent. Men ikke aktiviteten på bloggen. Der gikk det på høygir, med gjennomsnittlig to innlegg hver dag. Det resulterte også i at april ble den måneden med desidert flest sidevisninger på bloggen. Over 10 000, faktisk. Jeg takker ærbødigst for at dere holdt ut med den voldsomme strømmen av innlegg, alle var sikkert ikke like interessante.

Tidlig i måneden var optimismen stor, og gleden over gryende blomstring ble uttrykt på denne måten.


Siden mulighetene for utearbeid var begrenset, ble det rapportert om hvordan det hadde gått med noen overvintrende planter. Det var første året vi brukte den isolerte dukkestua til overvintring, og det viste seg å være riktig vellykket. Her representert ved et lite sitrustre.


Men så, i slutten av måneden ble det endelig anledning til å sette i gang med våronna og noen av alle årets prosjekter. Kjøkkenhagen har høy prioritet hos oss, det kan du lese litt om her.


Og så foregikk det selvsagt en masse sosiale aktiviteter i hagen, selv om temperaturen utendørs kunne vært høyere. Takket være drivhuseffekten har vi nemlig levelige forhold i drivhuset, og allerede første april hadde vi lunsjgjester der ute.


Og selvsagt ble det anledning til å ta i bruk drivhuset til det det er til, å drive fram planter. De første plantene flyttet inn i drivhuset den 14. april. Da følte vi at våren var på rett spor, og at det var trygt å flytte dem. Og det var det, det gikk fint, bare med hjelp av en liten varmeovn som tok luven av de kaldeste nettene.


Ha en fin lørdag!

4 kommentarer:

  1. hejsa hvad er taget i jeres drivhus lavet af

    SvarSlett
  2. Takker såå mye for fine tilbakeblikk. Koser meg virkelig med dine skriverier og bilder. Riktig god lørdag😊

    SvarSlett