Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

fredag 17. januar 2014

Tilbakeblikk på 2013: Mars

Kalenderen viser januar, det snør lett ute og vinteren er (endelig?) her. Det skjer absolutt ingen ting i hagen, siden den nå er dekket av et fint lag med snø. Da kan det kanskje passe med en serie blogginnlegg om hvordan hageåret, eller kanskje heller hageblogg-året, 2013 forløp hos oss.

Vi begynner med et lite tilbakeblikk på måneden mars. Tidligere enn det skjedde det ikke noe særlig i hagen. Det gjorde det egentlig ikke i mars heller, men ett sted skal man jo begynne. Våren i fjor var preget av mye frost, og ting tok tid. Men; innendørs skjedde det da litt. Vi sådde jo en del planter i planterommet. Det kunne f. eks se sånn ut:


Og med dette slutter egentlig det som hadde med egen hage å gjøre (på bloggen). Nei forresten, det er ikke helt riktig, for det var også en del om drivhuset, om kos og hygge og hvordan drivhuset ble forberedt for sesongen. Direkte relatert til egen hage var også dette innlegget om vanningsanlegget som vi har i drivhuset. Det blogginnlegget kan det kanskje være interessant å ta en titt på forresten, for det har vi stor glede og nytte av.Bortsett fra dette var det en masse utenomsnakk, men sånn må det vel være mens man lengter etter en vår som lot vente på seg. Da ble bloggen fylt opp av innlegg fra påskeferien i Danmark, og andre ting. Her er et eksempel fra Danmark, hvor vi besøkte flere hagesentere og generelt gledet oss over at våren var tidligere enn hjemme. Her kan du lese et lite innlegg om Den gamle præstegård, som befolkes av trivelige og gjestfrie folk.


OK, det får holde om mars. Så kommer jeg tilbake til de andre månedene plutselig.

Ha en fin fredag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar