Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

tirsdag 18. februar 2014

Er det lov å håpe?

Er det lov å håpe at vinteren er på hell? Vi var optimistiske ifjor også på denne tiden, men da gikk det jo ikke så bra. Men nå, nå synes jeg ting tyder på at vi kan ha håp om en fin, lang vår. Snøen er snart borte, etter noen dager med temperaturer godt oppe på pluss-siden. Jeg har stukket kameralinsa ut av huset, og tatt noen få bilder.
Finnes det andre vårtegn enn lite snø, da? Tja, det gjør vel det. Det ser ut som om det er liv i en god del løkvekster i alle fall. Det blir spennende å følge med på, for vi satte mye løk i høst. Her er noen av dem på god vei:


Det var alt for i dag. Vi tar snart en liten tur til Danmark, og gleder oss til å se om våren har kommet lenger der.

Ha en fin uke!

5 kommentarer:

 1. Vi har hatt kun et snøfall og det var i november i fjor. Siden har det vært tørt, fryktelig tørt. Jeg har til og med vannet i bedene! Nå kom der litt snø, og kuldegrader! Jeg vet ikke hvordan det er hos deg, men her kan det i alle fall komme mye snø i mars! Trøsten er jo at den ikke blir liggende lenge :)

  SvarSlett
 2. Her er det ikke håp riktig enda. Snødybden er på 1,70 meter for tiden. Men det rare er at våren kommer omtrent på samme tid, mye snø eller ikke. Kos dere i Danmark :)

  SvarSlett
 3. Det er faktisk ikke helt vår i Danmark heller, jenter. Så vidt på pluss-siden og lett regn når vi ankom landet.

  SvarSlett
 4. Nå satser jeg på tidlig vår slik som for to år siden :) Hyggelig å se glimt fra hagen din.

  SvarSlett