Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

søndag 9. mars 2014

Erantis blomstrer

Det er den fine tiden hvor de som befolker hagebloggverdenen kappes om å legge ut bilder av blomster som kommer smygende i hagen. Vel, jeg vil gjerne være med. Vår hage har en flott beliggenhet sånn rent klimamessig, men jeg registrerer at andre i nærheten er tidligere enn oss. Det får være greit, før eller siden kommer våren over hele landet. I dag kan jeg bare melde på denne lille erantisen, som blomstrer fint der den står under en syrinbusk.


Den kommer i tillegg til den hvite julerosa som jeg viste her om dagen. Og nå er det rett før krokuser og et utall andre løkplanter slår ut i full blomst.

God søndag!

4 kommentarer:

 1. Her også, Bjarne. Hurra for vårtegn!

  SvarSlett
 2. Vi i innlandet må jo smøre oss med tålmodighet, men det er pr dag ihvertfall en mnd tidligere enn i fjor. Det er jo noe. I dag er det faktisk 8,8 plussgrader i skyggen her. Rart hvor store forskjeller det kan være fra hage til hage i nærmiljøet, endog innenfor egen tomtegrense. Vi trenger litt vårtegn og energi nå etter en relativt mørk og grå vinter. God søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, her ute ved kysten så er vi veldig optimistiske akkurat nå. Det blir vel tidlig vår i innlandet også, får vi håpe.

   Slett