Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

onsdag 2. april 2014

En fin tidlig tulipan, og en vill

En fin tidlig tulipan er denne:Det er "Guiseppe Verdi" som blomstrer villig allerede nå. Det er en liten tass på bare 20 cm, med knall gule blomster som er røde på "baksiden". Dette bildet fra Google viser det tydelig.

 Jeg synes nesten denne varianten ser ut som en villtulipan, den er liksom ikke så kultivert som mange andre sorter. Vi har forresten også noen ordentlige villtulipaner i år. Vi satt løkene i høst, og det er nok enda litt tidlig for dem å blomstre. Men her er et bilde av hvordan de ser ut akkurat nå.Hvis du trykker på bildet og ser nøye etter, så ser du at de nærmest har klaser med blomsterknopper. Det blir spennende å se hvordan de blir, og du skal ikke se bort fra at det dukker opp et bilde eller to her på bloggen. Så vidt jeg husker så er det Tulipa Turkestanica, som har hvite blomster som er gule innerst på kronbladene.

Ha en fortsatt fin dag!


1 kommentar:

  1. Dejlige billeder af de smukke blomster.
    Tak for kigget.
    Tak.. Også en dejlig dag til dig

    SvarSlett