Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

lørdag 12. april 2014

Heggen midt i april

Ja, da var det tid for den andre posten om heggen vår. Det er altså dette treet som jeg har bestemt meg for å følge gjennom sesongen med ett blogginnlegg hver måned. Sånn omtrent midt i måneden, derav tittelen "Heggen midt i april".


Det har jo skjedd litt siden siste innlegg, knoppene begynner jo å bli fyldige nå. Men, det er jo alt for tidlig for den å springe ut enda, det må vi nok i alle fall vente på til mai. Jeg har prøvd å ta et bilde av hvordan knoppene ser ut nå:


Dette treet er belyst om natta. Vi har en liten lyskaster som belyser treet nedenfra. Her er et bilde som skal illustrere omtrent hvordan det kan se ut:


Treet gjør nytte for seg som annet enn dekorasjon også, blant annet så har vi en hengekøye hengende mellom heggen og morelltreet ved siden av. Her skal du bare få se et bilde av kroken som vi henger den i, selve hengekøya kommer vi tilbake når det blir varmere i været.


Da tenker jeg vi sier:

God påske!

2 kommentarer:

 1. Fine billeder.
  Tak for kigget.
  Tak og også god påske til dig.

  SvarSlett
 2. Koselig med trær. Hegg er så vidunderlig når den blomstrer og dufter.
  Riktig god påske :)

  SvarSlett