Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

lørdag 26. april 2014

Klippet plenen

OK, det er kanskje ikke sånn at det å klippe plenen i seg selv kvalifiserer til et innlegg på bloggen. Men, i år tror jeg det er rekord i tidlig klipping. Her ved Oslofjorden hvor vi holder til, pleier det å være tid for første klipping først midt i mai. Vi bor rett ved siden av den lokale barneskolen, så dermed pleier vi å klippe til 17. mai. Det må jo se ordentlig ut til grunnlovsdagsfeiringen.


Det er kanskje ikke så lett å se på bildet, men det ble da ganske fint?  Gresset var vel ikke altfor langt, men de aller fleste vår-løk-blomstene som står i plenen var allerede i ferd med å visne, så da var vel tiden inne.

Men, vi må ha et blomsterbilde også. Dette er noen botaniske tulipaner som vi har satt ute i den lille blomsterenga som vi har. De blomstrer fint nå. Og jeg husker dessverre ikke hva de heter.


Ha en fin helg i hagen!

2 kommentarer:

  1. Så fint Bjarne! Vi klipper i dag også.

    SvarSlett
  2. Også her i Ålesund må vi til å klippe plenen nå. Du har helt rett, det er ikke helt vanlig så tidlig på året. Hilsen fra Liv

    SvarSlett