Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

torsdag 22. mai 2014

Arbeid pågår

Det som vises fram på hageblogger og fjesboka er ofte (men ikke alltid) et glansbilde av hagen. Men det normale er jo at det foregår ett eller annet arbeid, og at alt ikke er "laina" og på geledd. Her er et bilde tatt mens fruen holdt på å plante om en mengde grønnsaker og blomster etter forspiring. Da blir det jo litt rotete.


Her om dagen kom det to pallekarmer inn i hagen også, de ble straks tatt i bruk i kjøkkenhagen. Jeg regner med at de vil bli brukt til urter av ymse slag. På bilde ser du også fruen som alltid ivrig opptatt med ett eller annet.


Jeg har en jobb med å lage kanter rundt resten av bedene i kjøkkenhagen, men det får jeg ta etter hvert. De fleste av bedene er nå beplantet, det er løk (sjalottløk, bananløk og vanlig gul løk), rødbeter, knutekål, poteter, artisjokker, diverse bønner og sukkererter, grønnkål, pluss det som står ute hele året. Og endel blomster; blomsterert, tagetes, klatreblomster på rosebuene, og sikkert mer som jeg har glemt. Her er bilder.Ikke så spennende foreløpig kanskje, men det er nå sånn det ser ut akkurat nå.

Ha en fin dag!

2 kommentarer:

  1. Klart det må bli litt rot når man driver på. Men du verden for flotte bed i kjøkkenhagen. Her er jo alt "laina" og på geledd :-). Spennende utvalg av grønnsaker. Ha en fin helg!

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk skal du ha, Anne. Vi prøver å ha mest av de grønnsakene som vi bruker, framfor å eksperimentere med alt mulig rart. God helg til deg også.

      Slett