Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

lørdag 10. mai 2014

Kjenner du denne?

Her klarte fruen og jeg å lure oss selv. For hva var nå dette for noe som dukket opp i et av blomsterbedene?


Vi spekulerte fælt, var det et ugrass? Var det noe som hadde sådd seg selv, eller hva var det? Så la fruen et bilde på Hageglade på Facebook, og det strømmet inn med kommentarer. Det var stor konsensus blant kommentatorene om at dette er Judaspenge.


Judaspenge? Å ja, da kom vi på det. Vi rappa jo frø av Judaspenge i Anne Justs hage høsten 2012 (unnskyld...).  Den er toårig, og dermed så hadde vi glemt at vi hadde den, og i alle fall hvor vi hadde den. Men det ble altså oppklart ved god hjelp av de hageglade på facebook. Dersom du mot formodning inne er medlem av denne gruppa, så meld deg inn.

Ha en fin dag!

4 kommentarer:

 1. Jammen takk! Så denne i en hage i Berlin, og kom ikke på hva det var. Judaspenge så klart. ( og nå vet jeg hvor jeg kan rappe frø også...;)) ha en super helg! Anne Kari

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, du er hjertelig velkommen hit for å rappe frø!

   Slett
 2. Dekorativ.
  Den Hageglade FB-gruppa er det mye inspirasjon å hente.
  God søndag!

  SvarSlett