Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

torsdag 29. mai 2014

Langhelg, jo.

Da var det langhelg, en av de store gledene i mai og juni. Langhelgen blir i denne omgang feiret ved å legge ut noen bilder av blomster fra hagen. Det siste nye nå, er at klematisen blomstrer. Vi har klematis på en tre-fire forskjellige steder i hagen, denne her ser den eldste. Den står lunt og fint (og med skygge på "beina") på terrassen.


De andre klematisene våre er yngre og står litt mindre gunstig til, så de venter vi fremdeles på. Da får vi ta en titt på et par andre blomster. Det blir disse to variantene av allium (prydløk). De trives godt hos oss. De står i staudebedet, og blir flere for hvert år-Vi lar dem gjerne stå hele sommeren, for de er nesten like fine etter at de har blomstret av. Så tar vi med disse rododendronblomstene til slutt, siden de er så fine. De står nordvendt hos oss, og i fjor holdt vi på å miste dem helt (de er også ganske unge). Men, som du ser, de overlevde.


Da takker vi for idag, og ønsker alle en god langhelg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar