Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

lørdag 7. juni 2014

Blomstereng i hagen

Vi har en liten blomstereng som en del av hagen. Den ble anlagt i fjor, og omtalt på bloggen da. Her kommer en liten oppfølger med hvordan det går med denne enga. Først et oversiktsbilde:


Som du ser så er det ikke så stort område det dreier seg om. Og "anlagt" er vel ikke helt riktig beskrivelse heller; vi har ikke gjort stort annet enn å la være å klippe gresset. Vi vet jo at dersom man skal ha en ekte blomstereng, så bør man først fjerne den gamle plenen helt, for så å så enga på nytt. Det gjorde ikke vi.


Utgangspunktet hos oss var egentlig at vi ville ta vare på noen prestekrager som vokser rundt bålstedet, og sånt ble det altså en hel eng av.Vi synes det er fint, og akkurat nå mens prestekragene blomstrer er den aller fineste tiden. Hvis du har lyst til å se selv, så er du hjertelig velkommen!

Ha en fin dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar