Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

lørdag 14. juni 2014

Heggen midt i juni

Det er tid for det månedlige innlegget om den store heggen vi har i hagen. I skrivende stund sitter vi og venter på besøk fra Botanisk hages venner, og i den anledning har vi gjort hagen sånn noenlunde presentabel. For heggens del innebærer det å henge opp hengekøya.


Å ligge i den hengekøya er en av de store gledene ved sommeren. Når det gjelder selve treet, så er det sånn at det pleier å bli angrepet av noen spinnere. De spinner (selvsagt) små nett over de ytterste bladene. Noen år blir hele treet innhyllet i spinn, noen år slipper det billigere unna. Men det kommer seg igjen hver gang.Over ser du hvordan det kan se ut. Det var mange sånne spinn for noen dager siden, men i dag fant jeg bare noen få. Kanskje årets angrep er over allerede? Vi får se.


Ha en fin dag i hagen!

2 kommentarer:

 1. Noe for deg Bjarne? http://www.nationaltrust.org.uk/article-1355824371106/?campid=Social_Central_Facebook_Organ

  SvarSlett
 2. Helgekøyeliv er fine greier.
  Lykke til med hagebesøket.
  Og jeg er spent på de runde nye bedene deres og framdriften i dem.
  Fortsatt god helg!

  SvarSlett